Manikura

Posledice intenzivnega izpostavljanja kože UV sevanju in rednega umivanja ter dezenfikacije rok se poznajo kot velika obremenitev kože na rokah, ki je pod vsakodnevnim stresom in ravno zaradi tega je pomembno, da zanjo tudi redno skrbimo. Ali losion za roke, krema za roke, piling za roke, maska za roke, masažno olje, krema za povrhnjico in nohte ali piling za nohte – abalico vam ponuja vse, kar potrebujejo vaše roke, da bodo lepe, zdrave in negovane. 


​14.150.2   Kopel za roke Hands Relax  / 100 ml
Sprostitvena in nežna kopel za roke je odlična priprava za nadaljnjo manikuro. Varuje kisli plač kože. Vsebuje vitamina A in E, aloe vero in izvlečke morskih alg. 
14.152.2  Piling za roke Soft Peel  /50 ml
Z mikro kristalnimi Abrasavia (okrogla občutljiva piling zrnca) nežno odstranite in zdrgnete krhke kožne celice dotrajane povrhnjice, z uporabo tega kozmetičnega produkta pa boste dali koži intenzivno nego, ki jo potrebuje za regeneracijo, hkrati pa boste poskrbeli tudi za preventivo.
14.154.2  Piling za roke Soft Peel /200 ml

 

 

 
 

14.156.2  Losion za roke Soft Care  /50 ml 
Presenetljivo lahek losion, ki se hitro vpije v kožo. Podarite svoji koži intenzivno nego in ji od časa do časa privoščite dodatno dozo vitalnosti. 
14.158.2 Losion za roke Soft Care /200 ml

 
14.160.2  Krema za roke Noble Care  /50 ml
Noble Care krema za roke je več kakor samo krema za roke. Krema učinkuje in se uporablja kot nočna krema za normalno kožo. Krema neguje kožo in jo naredi mehko in voljno. Vsebuje kakavovo maslo, vitamina A in E, minerale in elemente v sledovih. 
14.162.2  Krema za roke Noble Care /200 ml

14.164.2  Maska za roke Luxury Care  /50 ml
Lepe roke se le stežka pravilno vzdržujejo. Prijeten občutek maske za roke daje posebno pozornost vaši koži in prijeten občutek. Maska za roke služi kot odlično dopolnilo za nego rok, kot intenzivna nega pilinga za roke Soft Peel za mehke roke, lahko pa jo uporabite kot nočno kremo za zelo suho in razpokano kožo. Še posebej kadar je vaša koža poškodovana zaradi stresa, ji lahko z uporabo maske za roke povrnete lep svilnat sijaj. 
14.166.2  Maska za roke Luxury Care /200 ml

 
14.168.2  Masažno olje za roke Silk Feeling  /30 ml
Pripravite si gladko in nežno kožo pred manikuro nohtov, ki ne bo puščala nezaželenih prstnih odtisov. Masažno olje za roke ščiti kisli plašč, ki se nahaja na koži. 

 

17.110.2  Moška krema za roke  /100 ml
Posebej izdelana za nego moške kože, ki jo bo ščitila pred škodljivimi vplivi iz okolja in bo kožo tudi trajnostno obnavljala. 

 11.100.2  Oljni piling z morsko soljo Quick a Peel, 100 ml
Oljni piling z morsko soljo za roke. Z morsko soljo, ki je dragocena sestavina v vegetativnem morskem okolju lahko odluščimo in odstranimo odmrle kožne celice. Med trenjem se rastlinska olja lažje absorbirajo in preidejo globlje v kožo. Oljna raztopina vsebuje izvlečke mete, zelene mete in rožmarina, izvleček pomaranče, hranljiva olja kot so jojobino, olje pšeničnih kalčkov, mandljevo, grozdnih pek, avokadino in olje mareličnih koščic. Vsebuje pa tudi vitamina A in E, ki skrbita, da se koža pravilno obnavlja, je prehranjena, ohranjena in primerno navlažena, nudi pa tudi zaščito pred UV žarki. Ščiti in preprečuje staranje kože. 
Rezultat: Presenetljiv občutek super mehke kože – brez maščenja in lepljenja kože. Pred uporabo dobro pretresite. 

 
11.101.2  Oljni piling s sladkorjem Quick a Peel, 100 ml
Sladki oljni piling za občutljivo in suho kožo. S sladkorjem, ki ga obdaja plast dragocenih rastlinskih olj nežno odluščimo in odstranimo odmrle kožne celice. Med trenjem se sladkor, rastlinska olja in vitamini vtrejo v globlje plasti kože in tako globinsko delujejo ter razvijejo svoje pozitivne lastnosti za kožo. Oljna raztopina vsebuje hranilna olja kot so jojobino, mandljevo, olje divje vrtnice in olje mareličnih koščic. Vsebuje pa tudi vitamina A in E, ki skrbita, da se koža pravilno obnavlja, je prehranjena, ohranjena in primerno navlažena, nudi pa tudi zaščito pred UV žarki. Ščiti in preprečuje staranje kože.
Rezultat: Presenetljiv občutek super mehke kože – brez maščenja in lepljenja kože. Pred uporabo dobro pretresite.