Trepalnice

​SET TREPALNIC "OSNOVNI - ZAČETNI SET"

Od izkušenih strokovnjakov zdaj ekskluzivno na voljo tudi za vas. V tej osnovni-začetni konfiguraciji je vključeno vse kar bodo vaše stranke potrebovale za kvalitetno, samostojno in individualno delo s trepalnicami. 

 

ZA POPOLNO NEGO TREPALNIC 

 

44-070  MASKARA
Posebno izdelana maskara, ki jo lahko brez težav uporabljate tudi za umetne trepalnice. 
Brez vsebnosti glikolov in karbonatov. 

 

44-072  ČRTALO ZA OČI
Novo: Črtalo za oči Abalico. 
Črtalo za popolno in obstojno ličenje make upa oči. Posebna stabilna in mehka konica ob natančni uporabi zagotavlja precizno ličenje in obstojnost skozi cel dan.

 

44-069  SET ZA NEGO TREPALNIC
S tem kompletom si lahko vaše stranke tudi doma pravilno in kvalitetno negujejo trepalnice, in Abalico set za nego trepalnic je pravilna izbira saj vsebuje visoko kakovostne izdelke za osebno nego. V kompletu je masakra, krtačka za maskaro, odstranjevalec ličila in navodila za osebno nego. 

 

44-071  BLAZINICE ZA ODSTRANJEVANJE MAKE-UPA 
Mehki vložki, prepojeni z losjonom nežno odstranjujejo vodotopni make-up okoli oči in neguje ter vzdržuje abalico podaljške za trepalnice. Ne vsebujejo glikolov in karbonatov. 

 

44-073  TEKOČINA ZA ODSTRANJEVANJE MAKE-UPA 
V odgovor na vprašanja naših strank imamo od zdaj naprej odstranjevalec tudi v 100 ml steklenici. Oljni losjon nežno in temeljito odstranjuje ličila za oči in neguje ter vzdržuje abalico podaljške za trepalnice. Ne vsebuje glikolov in karbonatov. 

 

44-077  SERUM ZA TREPALNICE
Dolge, močne in debele trepalnice, to so stvari, ki si jih želi prav vsaka ženska. Z abalico serumom za trepalnice se vam lahko te sanje tudi uresničijo. 

Z naravno rastlinsko učinkovino HYDROLIZED LUPINE PROTEIN, boste spodbudili in pospešili prekrvavitev ter s tem vzpodbudili rast vaših trepalnic.

Serum spodbuja celično presnovo, kar se kaže kot naravna rast vaših trepalnic. Trepalnice so s pomočjo redne uporabe seruma močnejše in daljše.